perjantai 17. tammikuuta 2014

Siitosmunat postilla kotiin


Tällaisen paketin hain postista tänään. Siellä pitäisi olla 12 kpl alhon munia. Hyvin on merkitty!


Heilumisen estämiseksi ja eristeeksi on laitettu tiiviisti paperia.


Papereiden alta paljastui kaksi munakennoa. Niin tiiviisti oli paperia, etteivät varmasti kennot päässeet heilumaan. Kennot on vielä suljettu teipillä.


Kaikki munat ovat ehjiä molemmissa paketeissa! Kuten kuvasta näkyy, kennojen sisällä on vielä talouspaperia täytteenä estämään heilumista. Kiitos lähettäjälle, erinomaisesti pakattu! Kun itse kuulin ensimmäisen kerran, että munia lähetetään postin kautta, olin kyllä hämmästynyt. Tästä kuitenkin näkee, että kyllä on mahdollista saada ehjiä munia postilla. Pakkaamiseen pitää kuitenkin nähdä vaivaa.

Nämä laitetaan nyt hautomakoneeseen. Pientä huolta on aiheuttanut se, että juuri kun paketti oli saatu postiin, alkoi kovat pakkaset. Postin autot ovat kuulemani mukaan kylmiä, joten voi olla, että tämä asia on heikentänyt munien itävyyttä. Tämä me nähdään muutaman päivän päästä.

8 kommenttia:

 1. On muuten karmaiseva tunne, kun saat siitosmunapaketin käteen, ja tunnet jo siinä vaiheessa, kuinka munat pyörivät paketissa. Itselle kävi näin, kun tilasin ankan munia. Kymmenestä munasta vain kolme oli ehjiä. Onneksi kaikista munista kuoriutui tipu, ja nyt meillä on Repe, Rape ja Ridge -ankat, jotka nimistään huolimatta ovat kaikki akkoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella kuinka harmitti! Ihme, etteivät naispuoliset Repe, Rape ja Ridge jääneet syntymättä, jos tuommoiseen pyöritykseen joutuivat.

   Poista
  2. Oli se joo aika ihme, että saatiin yhtään ankkaa. Nyt keväällä alkaakin sitten armoton ukko-ankan etsintä, että saadaan tytöille sulho. Sen nimi voisi olla vaikka Repekka.

   Poista
  3. Hyvä nimi :) Sitten saatkin haudottavia munia omasta takaa.

   Poista
 2. voi kun sä osaat aina kirjoittaa niin kauniisti ja hyvin :) sun blogia on ollut todella antoisa lukea (piti aikaisemmatkin päivitykset lukea läpi :) ) kiitos hienosta blogista Arja! olisinko saanut suositella blogiasi facebookin sivuillani?

  VastaaPoista
 3. Hei :) sinulla on kiva blogi ja haluisin kysyy mistä tilasit noin hyvin pakattuja munia ja onnistuiko?t. Aino

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin onnistui hautominen. Muistaakseni tuolloin yhdestä tai kahdesta munasta ei lähtenyt kehittymään tipua. Siitosmunia liikenee toisinaan minultakin ja muiden yhteystietoja voin antaa vaikka sähköpostilla :)

   Poista

Tähän saa kommentoida!